Chemische reiniging voor gevels

Je gevel straalt als nieuw

Heeft jouw gebouw last van vuil dat zich volhardend aan je gevel klampt, zoals roet, aanslag of verfresten? Dan is het tijd voor het grote werk. Aqua Vitalis’ chemische reiniging is een echt paardenmiddel, dat toch zacht is voor de ondergrond. Met deze slimme techniek en producten straalt je gevel al snel weer als nieuw.

Een chemische reiniging is een van de meest doeltreffende manieren om zwaar vervuilde gevels weer schoon te krijgen, maar het vraagt wel een voorzichtige aanpak. Gelukkig klop je bij Aqua Vitalis aan bij een groep echte specialisten. Wij kennen onze producten door en door, want we maken ze gewoon zelf.

Chemische reiniging voor gevels, hoe werkt dat juist?

Met een zachte borstel of vernevelaar brengen we het schoonmaakmiddel aan op de gevel. Na enkele minuten inwerken gaan we het vuil verder te lijf met stoom of water. We passen de druk nauwkeurig aan zodat er nergens nog vuil- of zeepresten te bespeuren zijn. Een echte reiniging op maat dus!

Welk product voor jouw gevel? Laten we samen eens kijken

Eerst gaan we op zoek naar het gespecialiseerde product dat het beste past bij jouw situatie. Die producten ontwikkelen we trouwens volledig zelf, zodat we helemaal zeker zijn van topkwaliteit! Onze experten houden rekening met het materiaal van je gevel en het type vervuiling om het ideale product voor jou te bepalen.

Biologische producten

Deze biologisch afbreekbare schoonmaakproducten laten enzymen en bacteriën het zware werk doen. Het is de zachtste methode voor de ondergrond, maar moet daarom ook iets langer inwerken.

Basische producten

Deze producten gaan het vuil te lijf met een hoge PH-waarde, wat uitermate geschikt is voor niet-poreuze gevels, zoals kunststof, beplating, aluminium en gecoate ondergronden.

Zure producten

Door de lage PH-waarde zijn deze producten de meest doeltreffende schoonmakers. We raden ze vooral aan voor stevige vervuiling op gevels die tegen een stootje kunnen.

Tijd voor een frisse gevel?