Gevel-, dak- en opritreiniging

Reiniging van gevels, daken en opritten

…en eigenlijk elke andere denkbare buitenoppervlakte. Door onze uitgebreide expertise hebben we voor elk materiaal een aangepaste reinigingsmethode in huis. Zo verdwijnt zelfs het koppigste vuil als sneeuw voor de zon en kom je weer thuis bij een schone woning.

Voor Na

Neem een kijkje in ons menu

Voor Na

Door een hoge watertemperatuur te combineren met de juiste druk verwijderen we makkelijk roet, groenaanslag en ander vuil. De druk en temperatuur passen we aan per type oppervlakte en bouwen we zorgvuldig op, tot wel 140 °C en 210 bar. Zo ben je zeker van een grondige reiniging, met een zachte afwerking.

Heb je een gevel van crepi of zoek je een veilige methode om delicate oppervlakken schoon te maken? Dan is onze soft wash de oplossing: met een zachte waterstraal en enkele slimme producten weken we vlot hardnekkig vuil los. Om de beste kwaliteit te garanderen, produceren we die producten trouwens volledig zelf! Ze zijn allemaal biologisch afbreekbaar en afgestemd op specifieke oppervlakken en types vuil. Een echte oplossing op maat.

Zelfs een stevige vuillaag gommen we gewoon weg. Met de straling van lucht, water en keramische siliciumkorrels gommen we zeer zacht het vuil weg, zodat de oorspronkelijke oppervlakte weer kan komen piepen. We beginnen steeds met een zeer lage druk en passen die aan naarmate de oppervlakte daar om vraagt. Een innovatieve techniek waarmee je kan vertrouwen op een zeer precieze reiniging.

Om je gevel of dak extra goed te beschermen tegen vuil en groenaanslag brengen we na het schoonmaken een nanocoating aan.

Zo geniet je langdurig van een duurzame poetsbeurt.

Alles voor jouw glimlach

Met zo’n grote oppervlakte als een gevel, dak of oprit wil je natuurlijk een duidelijk verschil zien. Daarom komen we enkele weken na de werken graag nog eens langs om het resultaat van ons werk te evalueren. Ben jij tevreden? Dan zijn wij dat ook!

Heb je nog vragen of bijkomende wensen? Dan zorgen we binnen de 2 weken voor een duurzame oplossing. Onze snelheid is een van onze grootste sterktes – en daar zijn we trots op!

Voor Na

Tijd om je gevel, dak of oprit aan te pakken?