Industriële reiniging

Een schoon terrein is een veilig terrein.

Kan jouw industrie- of bedrijfsterrein wel een opknapbeurt gebruiken? Aqua Vitalis staat klaar om een frisse omgeving te creëren waar je medewerkers zich thuis voelen. Bovendien is een schoon terrein een veilig terrein. Parkings, gevels, betonnen ondergronden en allerlei soorten hout, we hebben voor elke oppervlakte een aangepaste behandeling.

Industriële reiniging voor particulieren

Hoewel onze industriële reiniging ideaal is voor bedrijfssites, kan je deze diensten ook aanvragen voor privé-eigendommen. Sommige woningen en opritten vragen namelijk om een aangepaste aanpak. Ons materiaal staat al klaar om jouw woning weer te doen stralen.

Onze meest gebruikte technieken

Deze innovatieve techniek is ideaal om hardnekkig vuil weg te krijgen. Door lucht, water en keramische siliciumkorrels op de vuile oppervlakte te stralen met een aangepaste druk, schuurt het vuil zachtjes weg. Dat kan op de zeer lage druk van 7 bar, die onder andere ideaal is voor herenhuizen. Met luchtgommen mag je rekenen op een zeer precieze reiniging die de onderliggende oppervlakte weer fris maakt.

Voor een grondige reiniging van delicate oppervlakken is soft wash de beste oplossing. We behandelen het materiaal met enkele aangepaste producten en spoelen daarna vlot het vuil weg met water. Deze soft wash producten produceren we trouwens volledig zelf, zodat we zeker zijn dat de formules die perfect passen bij de oppervlaktes die ze behandelen.

Vraag ons gerust om meer informatie!