Ramen wassen

Een rasechte ramenwassersfamilie

De Meester is een rasechte ramenwassersfamilie, de zeep zit als het ware in ons bloed. Je kan de reiniging van je ramen en profielen dus zonder zorgen aan ons toevertrouwen. Wij hebben alle technieken in huis om een optimale lichtinval te verzekeren en je vensters een frisse uitstraling te geven.

Onze technieken

Manueel wassen

Voor veel raampartijen is de traditionele methode met spons en reinigingsmiddelen nog steeds de succesformule. Wij gaan zacht maar snel te werk om jouw ramen weer te doen stralen.

Osmosereiniging

Krijgen jouw ramen te kampen met hardnekkiger vuil? Dan staan we klaar met aangepaste borstels en een spoeling van puur, gefilterd water voor een feilloze afwerking.

Hoogtewerker & touwtechnieken

Ook voor raampartijen die moeilijk bereikbaar zijn hebben we aangepaste systemen. Complexe klussen op grote hoogte staan al jaren trots in ons portfolio.

Ramen wassen op maat

De ramen van je volledige woning laten schoonmaken of enkel je dakkoepels? Een maandelijkse reiniging van je kantoorgebouw of slechts een eenmalig onderhoud? Jij bent de baas!

Wij luisteren graag naar jouw wensen en voeren die nauwkeurig uit. Bovendien volgen we de werken zorgvuldig op zodat we 100% zeker zijn dat jij tevreden bent.

Tijd voor een grote ramen-schoonmaak?