Touwtechnieken en hoogtewerker

Buitenreiniging met touwtechnieken en hoogtewerkers

Schone ramen en gevels geven een gebouw meteen een frisse uitstraling. Door ons uitgebreide hoogtewerkerspark en ervaring met touwtechnieken is Aqua Vitalis de ideale partner voor buitenreiniging op grote hoogte. Wij hebben al het materiaal in huis voor een totale poetsbeurt van zelfs de moeilijkst bereikbare plekjes.

Hoe doen we dat?

Ramen wassen met een hoogtewerker

Voor buitenreiniging op hoogte is een hoogtewerker de veilige standaardoplossing. Zo zorgen we voor een schoon gebouw van top tot teen.

  • Buitenreiniging tot op 40 meter hoogte
  • Aangepaste banden om schade aan gras en andere ondergronden te vermijden
  • Voldoet aan alle strenge veiligheidseisen
  • Ideaal voor osmosereiniging

Ramen wassen via rope access

Voor grotere hoogtes en moeilijk bereikbare plekken is een hoogtewerker ontoereikend.

Daarom is het Aqua Vitalisteam ook gespecialiseerd in touwtechnieken.

Daarmee haal je niet alleen een spectaculair staaltje vakwerk in huis, maar ook een zeer kostenefficiënte techniek voor buitenreiniging.

Veiligheid voorop

Veiligheid is een van onze belangrijkste stokpaardjes. Daarom worden reinigingen op hoogte enkel uitgevoerd met gespecialiseerde medewerkers en materiaal. Onze touw- en klimtechnieken zijn erkend door de Industrial Rope Access Trade Association en ook onze hoogtewerkers beantwoorden aan alle actuele veiligheidseisen. Bovendien komen we voor aanvang van de werken al eens langs om ons plan van aanpak uit te stippelen.

Heb jij een uitdagende klus voor ons?