Over ons

Welkom bij Aqua Vitalis

Jouw team van reinigingsspecialisten

Betrouwbare buitenreiniging in een sympathieke, familiale sfeer – dat is waar Aqua Vitalis voor staat. Met een topteam van reinigingsspecialisten en veel vakplezier brengt de familie
De Meester klus na klus tot een goed einde.

Zin om samen te werken?

Met de paplepel

Hoewel Aqua Vitalis zelf nog maar enkele jaren oud is, wordt de zaak gedreven door ruim 35 jaar aan ervaring. Als kind vergezelde Quincy De Meester zijn vader graag tijdens de werkuren:

“Toen ik 7 jaar was zei ik  ‘Later word ik glazenwasser’, want ik zag mijn vader vaak straffe truken uithalen om moeilijk bereikbare plekken te wassen. Dat zag er heel plezant uit en de mensen waren altijd tevreden.”

Zo gezegd, zo gedaan. Toen Quincy’s vader ermee stopte, nam hij de taak van bedrijfsvoerder over. Ondertussen is de cirkel rond: door de groei van het bedrijf stapte papa De Meester opnieuw mee in de zaak en ook broer Bruce zet mee zijn schouders onder Aqua Vitalis.

Bij Aqua Vitalis geniet je dus van een warme familiesfeer waar je ook als klant en medewerker deel van uitmaakt.

Goeie babbelaars

Wie Aqua Vitalis zegt, zegt communicatie. Wij zijn erg trots op onze open communicatie met onze klanten: jij weet precies hoe we jouw verwachtingen zullen inlossen en waar je terecht kan met vragen. We komen op voorhand altijd even langs om jouw wensen te bespreken en de infrastructuur te bekijken, zodat we de juiste voorbereidingen kunnen treffen. En na afloop van de werken doen we nog een check om te zien of alles goed is verlopen.

Fan van onze filosofie?

Mee met de stiel

Aqua Vitalis combineert jaren aan vakkennis met moderne technieken en inzichten. Dat succesrecept zorgde voor een team van specialisten die weten van aanpakken en een uitgebreid aanbod van reinigingsdiensten:

“Het begon met ramen wassen, maar door ons succes zijn mijn broer en ik op zoek gegaan naar nieuwe innovaties. Het resultaat? Vandaag produceren we onze eigen producten en is Aqua Vitalis echt een uitblinker in de branche, met een enorm brede waaier aan reinigingsdiensten. Voor vrijwel elke klus hebben we een oplossing.”

– zaakvoerder Quincy De Meester

Met oog voor detail en innovatie houden we onze reinigingstechnieken veilig en efficiënt.