Crepi-gevelreiniging

Je gevel in crepi onderhouden volgens de regels van de kunst

Je gevel in crepi of gevelpleister wordt vuil door aanslag van roet, algen of mossen. Het is een kunst om de juiste reiniging toe te passen. Reken op de nodige expertise van Aqua Vitalis om met de juiste methode en passende producten uw gevel professioneel te reinigen. Zo blijft uw gevel in crepi schoon voor vele jaren. Daar zorgen we voor!

Uw voordelen bij een professionele aanpak van uw gevel in crepi

  • Expertise: met onze kennis en ervaring krijg je voor jouw gevel de beste oplossing.
  • Je gevel blijft vrij van schade.
  • We gebruiken een passende en juiste methode voor je gevel.
  • Onze producten garanderen een goede bescherming op lange termijn.
  • Je gevel ziet er kraakhelder uit voor vele jaren.
Voor Na

De juiste methode voor een gevelreiniging

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste methode voor de reiniging van je gevel in crepi. Dat hangt af van de soort vervuiling: gaat het om roet of algen? Ook de soort crepi die gebruikt is voor uw gevel bepaalt mee de behandeling: minerale sierpleister of synthetische gevelpleister. Naargelang de vervuilingsgraad, afhankelijk van de omgeving van je woning, de beplanting, het weer enz., adviseren we jou ook voor het gebruik van biologische of synthetische reinigingsmiddelen. Ze houden de gevel langer onberispelijk schoon.

Waarom is Aqua Vitalis zo onderscheidend in crepi-gevelreiniging?

Crepicoating voor extra bescherming en meer

Een speciale vochtwerende coating beschermt tegen vocht en vuil voor gevels in crepi. Het houdt mossen en algen tegen en verhindert de opbouw van vervuiling op de gevel. Als het vuil zich zodanig sterk heeft verspreid op de gevel, dan kan een gepigmenteerde coating een oplossing bieden: de gevel ziet er weer uit als nieuw. Het kleurpigment kan wit zijn, maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

Je gevel in crepi doen schitteren als nooit tevoren?